Southern & Country rock Extravaganza!

PLAY IT AGAIN, SAM!

Country Strike i The Second Hand Band ponovno vam predstavljaju

!!!… TOO ROCK FOR COUNTRY, TOO COUNTRY FOR ROCK’N’ROLL …!!!

Ova kolaboracija rodila se iz ideje i potrebe za okupljanje publike željne zvuka country i southern rocka, a dosadašnjim reakcijama ste nam dokazali kako vas ima mnogo više nego si nekad i sami želite priznati 😉 Zato osigurajte na vrijeme svoje mjesto u Saxu i očekujemo vas GLASNE I PONOSNE!

UPAD 30kn

The Second Hand Band je hrvatska southern rock institucija i tradicionalni su gosti Saxa kao i uvijek spremaju vas zapaliti onako kako to oni rade – LOUD AND PROUD! Repertoar će se bazirati na autorskim pjesmama sa nadolazećeg albuma koji predstavlja vrhunac dugogodišnjeg rada i ljubavi prema glazbi koju stvaraju uz pomno probrane southern rock covere.
https://www.facebook.com/TheSecondHandBandLoudandProud/

Country Strike je zagrebački bend s internacionalnim uspjehom koji predstavlja jedinstven spoj modernog countrya i rocka. Uz dvostruku pobjedu na Texas Sounds International Country Music festivalu u SAD-u kreću u osvajanje europske country scene te uz svoj autorski materijal predstavljaju kolekciju hitova koje ćete rijetko čuti, a još rjeđe u ovakvom ruhu.
https://www.facebook.com/countrystrikezg